• 09.jpg
  • 08.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 07.jpg
  • 04.jpg

Overige benodigheden

Vloerverwarmingsbuis

Corrosiebestendige kunststof versterkte aluminium buis van 16 x 2,0 mm toepasbaar tot 95 C°/12 bar. De buis wordt direct van de rol in de systeemelementen perfect passend vastgeklikt, zodat een goede warmteoverdracht plaats vindt tussen buis en aluminium systeemelement.

element 4

 

Glijfolie

Dit is een drie laags gladde folie die er voor zorgt dat de vloeren met een verschillende uitzettingscoëfficiënt onafhankelijk van elkaar uit kunnen zetten. Dit voorkomt scheurvorming en hinderlijke bijgeluiden.

 

Draadloze ruimteregeling 

De draadloze ruimteregeling zorgt voor een comfortabele ruimtetemperatuur in elke ruimte. Dit comfort verhogende product is toepasbaar op elke vloerverwarmings-verdeler en is ook achteraf op een verdeler te plaatsen. In elk vertrek wat u wenst te regelen plaatst u een ruimtethermostaat. Deze staat radiografisch in verbinding met de basisunit. Deze basisunit stuurt vervolgens een aantal stelmotoren aan die gemonteerd zijn op de vloerverwarmingsverdeler.

Dit snel en eenvoudig te monteren systeem met een eveneens eenvoudige bediening geeft u het allerhoogste comfort op vloerverwarmingsgebied. Elke basisunit is uit te breiden, met een pompmodule welke een signaal af kan geven naar de ketel of de pomp van de vloerverwarming zodat deze inschakeld. Tevens kan de basisunit worden uitgebreid met een timermodule waarin een week-dag en zoneprogramma in te stellen is.

 

regeling3regeling2

 

.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 12:00
   
   
   

Contactgegevens

Comfy-Floor vloerverwarming
Hoofdstraat 35
7981 AD Diever
Tel. +31 [0]6-4626 4232
info@comfy-floor.nl