• 08.jpg
  • 03.jpg
  • 09.jpg
  • 07.jpg
  • 04.jpg
  • 02.jpg

Vloerverwarming zelf leggen of laten leggen

Het is mogelijk om een vloerverwarming zelf te leggen of u kunt de vloerverwarming laten leggen door onze monteur(s).

Temperatuur per vertrek regelen

Wanneer u gebruik gaat maken van Comfy-Floor, is het eventueel mogelijk de temperatuur per vertrek te kunnen regelen. Alle verdelers kunnen worden voorzien van de mogelijkheid om per vertrek de temperatuur te regelen. Met het systeemontwerp kunnen we hier prima rekening mee houden. Hierdoor is het dus mogelijk om in, bij voorbeeld, de woonkamer een temperatuur van 22 graden te realiseren en in de slaapkamer een constante temperatuur van 15 graden en in de badkamer 23 graden. Wij adviseren u om de vloertemperatuur tot maximaal 26 graden te laten stijgen. Deze vloertemperatuur is in veel gevallen voldoende om een ruimte constant op 22 graden te houden. Een te hoge vloertemperatuur kan tot opgezwollen en vermoeide voeten leiden en is dus niet comfortabel. De vloerverwarming is uitermate geschikt als hoofdverwarming. De vloer geeft voldoende warmte af om uw woning op temperatuur te houden, mits de afgiftecapaciteit voldoende is voor het benodigde vermogen. Hiervoor zal een berekening gemaakt (moeten) worden. In de zomer kunt u een constante lage temperatuur aanhouden.

Afhankelijk van de situatie en uw "stook"gedrag, kunt u door de toepassing van vloerverwarming wel tot 15% in de energiekosten besparen. De eerste aanschaf is meestal hoger dan een ander verwarmingssysteem. Echter de duurzaamheid, het comfort en het lage energieverbruik maken dit ruimschoots goed.

Warmtepomp

De vloerverwarming is ook te combineren met een warmtepomp. De Comfy-Floor vloerverwarming is uitermate geschikt om met een warmtepomp te combineren. Het rendement van de warmtepomp (c.o.p) komt door het laag temperatuur afgifte systeem optimaal tot zijn recht. Comfy-Floor werkt samen met onze leverancier OMT in Duitsland om concrete vragen hierover te kunnen beantwoorden.

Garantie

Comfy-Floor geeft 2 jaar garantie op de pomp en verdeler en 10 jaar garantie op de platen en de buis.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 12:00
   
   
   

Contactgegevens

Comfy-Floor vloerverwarming
Hoofdstraat 35
7981 AD Diever
Tel. +31 [0]6-4626 4232
info@comfy-floor.nl